in

Gangnam Style liikaa Pohjois Korealle mutta Red Velvet tyttöbändi & Trump OK

PSY:n provokatiivinen esiintymistyyli anteeksiantamatonta sanoo Pyongyang

Guardian lehden mukaan Etelä Korean viranomaiset ovat pyrkineet saamaan maailmankuulun pop tähti PSY:n mukaan K-pop artisti delegaatioon, jonka on tarkoitus esiintyä seuraavalla viikolla Pohjois Korean pääkaupungissa Pyongyangissa.

A post shared by PSY (@42psy42) on

PSY pitää ylivoimaisella johdolla hallussaan YouTuben näyttökertaennätystä hitillään Gangnam Style, jota on katsottu yli kolme miljardia kertaa.

PSY ja & Gangnam Style vaikuttavat kuitenkin olevan liikaa Pohjois Korealle, eikä yli kolmella miljardilla katsojalla ole merkitystä. Pohjois Korean viranomaiset ovat ilmaisseet huolensa PSY:n provokatiivisen esiintymistyylin johdosta ja kutsuneet sitä anteeksiantamattomaksi.

PSY:n sijaan kuitenkin esimerkiksi jokseenkin provokatiivinen K-pop tyttöbändi Red Velvet on tervetullut esiintymään Pohjois Koreaan.

Pohjois Korean presidentti Kimin tiedetään tarjoutuneen tapaamaan Etelä Korean presidentin ennen historiallista kokousta presidentti Trumpin kanssa.

Etelä Korealaisten artistien konsertit Pohjois Korean pääkaupungissa ovat sarja tapahtumia, joiden on tarkoitus tasoittaa tietä ja lieventää jännitteitä ennen presidenttien suunniteltua tapaamista.

Kim ja Trump ovat aiemmin vaihtaneet jokseenkin voimakkaita mielipiteitä toistaan. PSY:n sanoitukset, johin kuuluu mm. korealaisia kirosanoja, ja PSY:n esiintymiset lavalla, joiden aikana hän on mm. riisunut itsensä alasti, vaikuttavat olevan Pohjois Korean mielestä paljon pahempi asia kuin presidentin kutsuminen pieneksi rakettimieheksi – viitaten Pohjois Korean pyrkimyksiin kehittää mannertenvälisiä yhdinohjuksia.

Mitä ilmeisimmin kansainväliset huippuluokan diplomaattisuhteet vaativat hieman erilaista dialogia kuin K-pop viihde. Joskus eroavaisuuksien havaitseminen vaikutaisi kuitenkin edellyttävän erityistietämystä.

Hautausmaaslummi Manilassa 6000 elävän ja miljoonan kuolleen koti

Oikeus kertoi miehelle tämän olevan kuollut ja pysyvän kuolleena tämän palattua kotiin pitkän poissaolon jälkeen