in ,

Itsemurhakone auttaa tekemään itsemurhan kivuttomasti ja mukavasti Nyt voit rakentaa oman 3D-tulostimella!

“Sarco” vallankumouksellinen itsemurha-automaatti keräsi väkiryntäyksen hautajaismessuille

“Sarco ei käytä reseptilääkkeitä, eikä sen käyttö tarvitse erityistaitoja, kuten neulan pistämistä suoneen” sanoo tohtori Nitschke, kiistelty Exit International järjestön perustaja. Järjestön tehtävänä on “informoida ja tukea jäseniä päätösten tekemisessä elämän lopun lähestyessä.”

Itsemurhakone näyttää itse asiassa varsin modernilta. Se toimii vedyllä, joten scifi fanit voisivat helposti sekoittaa tyylikkäästi muotoillun itsemurhakammion vaikkapa tulevaisuuden vedyllä toimiviin matkustuskapeleihin. Sen muotoilu tuo erehdyttävästi mieleen futuristisen avaruuskapselin.

Ei kuitenkaan kannata kokeilla käytännössä, sillä jos painat käynnistyspainiketta, edessäsi ovat pari viimeistä minuuttia elävien kirjoissa. Napin painallus saa kapselin täyttymään vedyllä, mikä tappaa ihmisen noin minuutissa.

Itsemurhakoneen kehittäjä tohtori Nitschke, joka on urallaan myös avustanut sadoissa itsemurhissa, kertoo:

“Henkilö, joka haluaa kuolla, painaa nappia ja kapseli täyttyy vedyllä. Olo tuntuu hieman huimaavalta, mutta henkilö menettää tajuntansa nopeasti ja kuolee…”

Itsemurhakone oli äskettäin esillä Amsterdamissa hautajaismessuilla.

Messuvieraat pääsivät kokeilemaan VR lasien avulla, miltä tuntuu olla itsemurha-automaatin sisällä. Guardianin mukaan vieraiden kommentit vaihtelivat positiivisesta ei niin positiivisiin:

“Se oli kokemus, outo asia nähdä. Mutta kaunis ja rauhallinen. Näet kuun, näet meren, se oli rauhallista.”

“Mielestäni se oli hullu. Se on typerä. En ymmärrä laitetta. En ole kiinnostunut Sarcosta. Ei!”

Ihmettelet ehkä kuinka paljon itsemurhakone maksaa. Meillä on hyviä uutisia! Kun ensimmäinen prototyyppi on rakennettu (ja toivottavati sitä ei testata elävällä ihmisellä), koneen suunnitelma ja 3D tulostinpiirrustukset laitetaan kaikkien saataville internettiin. Laitteen keksijä kertoo:

“Tämä tarkoittaa, että kuka tahansa haluaakin rakentaa itsemurhakoneen, voi ladata tiedostot ja 3D tulostaa oman itsemurha-automaatin…”

Jaa tämä tarina! Mitä mieltä olet laitteesta? Olisiko hyvä idea olla olohuoneen nurkassa itsemurhakone odottamassa…?

Poliisi väittää hiirten syöneen 500kg kadonnutta marijuanaa

Nike julkisti “terroristi” naamion