in

Pariisin kaupunginvaltuusto päätti ettei intiimien hetkien tarjoaminen silikoniseksinukkejen kanssa ole bordellin pyörittämistä

Huffingtonpostin ja BBC:n mukaan pariisin kaupunginvaltuusto ei hyväksynyt kummunistien ja feministiryhmien aloitetta tutkia mahdollisuuksia Xdolls:in sulkemisesta. Xdolls on yhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen intiimejä hetkiä silikonisten seksinukkejen kanssa. Tunti seksinuken seurassa maksaa €89.

Ilotalot ovat Ranskassa laittomia. Poliisi vieraili “seksinukkebordellissa”, mutta joutui kuitenkin toteamaan, ettei yritys riko mitään lakeja.

Xdolls sijaitsee huomaamattomassa asunnossa ja kutsuu itseään pelipaikaksi asiakkaiden yksityisyyden suojaamiseksi.

Tiloissa on huoneita, joista löytyy silikoninukke kustakin. Nuket ovat hämmästyttävän aidon näköisiä ja pituudeltaan noin 1m 45cm. Yhden nuken hinta on useita tuhansia euroja.

Omistaja kertoi Le Parisien lehdelle, että hän pitää nukkeja seksileluina eikä näe niitä mitenkään naisia alentavina. Kieltämisaloitteen tehneet kaupunginvaltuutetut kuitenkin totesivat, että yritys, joka tarjoaa hyper-realistisia humanoidinukkeja, on viimeisin keksintö bordellien tuomiseksi takaisin katukuvaan.

Mitä mieltä sinä olet? Onko kyseessä bordelli? Onko tämmöinen toiminta naisia alentavaa vai sukupuolista tasa-arvoa edistävää?

Kerro muille mitä mieltä olet? Kommentoi juttua alle!

Kommentin yhteydessä jättämäsi nimimerkki näkyy myös muille. Sähköpostiosoite jää vain toimituksen tietoon, eikä se näy julkisesti. Jaa artikkeli myös Facebookissa, klikkaa ylälaidan "Share" painiketta!
Girl in a jacket

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Suomen poliisi teki itsensä naurettavaksi: ei kyennyt pidättämään Katalonian entistä presidenttiä Suomen vierailun aikana eurooppalaisesta pidätysmääräyksestä huolimatta