in ,

Poliisi väittää hiirten syöneen 500kg kadonnutta marijuanaa

Pixabay / Wondertabloid / Uutisankkuri

Oletko koskaan kuullut marijuanaa, eli kotoisasta sanottua ruohoa, syövistä hiiristä? Vaikuttaa siltä, että Argentinassa on syntynyt uusi maria syövä hiirirotu – ainakin jos poliisia on uskominen.

Guardianin mukaan kahdeksan Argentiinalaista poliisia on erotettu Pilarin kaupungissa sen jälkeen kun poliisin takavarikkovarastosta huomattiin kadonneen lähes 500kg huumeita.

Poliisin sisäiset tarkastajat suorittivat tarkastuksen saatuaan vihjeen kaupungin poliisikomentajalta.

Tarkastajat totesivat entisen poliisikomentajan jättäneen takavarikoitujen huumeiden inventaarioraportin allekirjoittamatta vuosi sitten ja he huomasivat myös, että poliisin varastosta on kadonnut 500kg kannabista.

Kaikki erotetut poliisit selittivät huumeiden katoamisen samalla tavalla: hiiret söivät huumeet. Tapausta tutkiva tuomari ei kuitenkaan hyväksynyt tätä selitystä.

Oikeusistuimen tiedottaja toesi:

Buenos Airesin yliopiston asiantuntijat ovat todenneet, että hiiret eivät voi erehtyä pitämään marijuanaa ruokana ja, jos näin kuitenkin olisi tapahtunut, varastosta ja varaston lähettyviltä olisi pitänyt löytyä suuri joukko huumeiden yliannostukseen kuolleita hiiriä.

Alueelta ei ole kuitenkaan raportoitu valtavista marin yltiömäiseen ahmimiseen kuolleiden hiirten määristä ja tapauksen tutkinta jatkuu.

Tuomari päättää seuraavaksi johtuiko marijuanan katoaminen mahdollisesti välinpitämättömyydestä vai oliko se suunniteltua.

Jaa tämä juttu! Kommentoi alle: Mitä mieltä sinä olet? Onko mahdollista, että hiiret ovat vetäneet poskeensa 500kg maria vai mitä oikein tapahtui? Voisiko olla mahdollista, että olisi olemassa epärehellisiä poliiseja (muuallakin kuin Suomessa)?

Suurin Black Lives Matter liikkeen Facebook sivu jolla oli yli puoli miljoonaa tykkääjää paljaistui huijaukseksi. Takana keski-ikäinen valkoinen Australialainen mies.

Itsemurhakone auttaa tekemään itsemurhan kivuttomasti ja mukavasti Nyt voit rakentaa oman 3D-tulostimella!